A Nagymadárról

A Nagymadár az Anima egyesület vidékfejlesztési irodája, amely a társadalmi problémák innovatív megoldására jött létre. Szervezeti működésében megőrzi a közösségi értékeket és a benne dolgozók közösségként akarják megvalósítani a céljaikat.

Kettős cél vezérli: a fenntarthatóságon túl célunk a társadalmi hatás kifejtése. Mindezt szervezetten, felelős módon és magas színvonalon nyújtott szolgáltatásokkal kívánjuk elérni.

Vállalkozói küldetésünket a helyi fejlesztésben és a külső források megszerzésében látjuk, ennek megfelelően elsősorban a projekttervezés, pályázatírás, a projektek kivitelezése, elszámolása területén tevékenykedünk. Emellett örömmel ellátunk egyéb szakértői megbízásokat a közösség- és vidékfejlesztés területén. Küldetésünk a helyi társadalom megerősítése, a vállalkozások és az innovatív közösségi kezdeményezések támogatása, a helyi gazdaság életfeltételeinek biztosítása a helyi termékek, a társadalmi és a természeti tőke összekapcsolt fejlesztésén, gazdagításán keresztül. Különösen erős motivációt jelent számunkra, ha elnyomott helyzetben lévő közösségek helyi gyökereiből és kezdeményezéseiből indulhatunk ki a fejlesztő munkánkban.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.