Munkatársaink

Gyertyánági EndreGyertyánági Endre
ügyvezető elnök, projektmenedzser

“Have you ever held a truly personal desire?”

Magyar nyelv és irodalom-történelem-szociológia szakos tanár, ELTE, MBA üzleti menedzsment, European Business School Private College of Economics Schloss Reichartshausen, Samling projektmenedzser képzés, angol és német nyelvtudás, 5 év szakmai gyakorlat Skóciában, Máltán, Németországban és Ausztriában

2002 óta több mint 50 projektet kivitelezett sikeresen a vidék- és területfejlesztés, képzés, távmunka, társadalmi innováció, hálózatépítés, a megújuló energia, az önkormányzati és civil szektor fejlesztése, a határon átnyúló és nemzetközi projektek területén.

 

Esch PéterEsch Péter
műszaki-informatikai mérnökasszisztens
webrendszer-technikus

“Az igazak örökké élnek!” — Jedlik Ányos
 

Megszállott informatikus vagyok, örömömet lelem informatikai rendszerek tervezésében és programozásában. Érdekel az online kereskedelem, a projektmenedzsment és minden, ami a számokhoz és statisztikákhoz kapcsolódik. Régóta zenélek, billentyűs és ütőhangszerekre vagyok specializálódva. Az időm nagy részét Nikola Tesla munkásságának tanulmányozásával töltöm, valamint az ő találmányainak rekonstruálásával.

Projektek: Tesla Találmányok Múzeuma

 

Huszár LeventeHuszár Levente
webmester
webrendszer- és hálózati technikus
 
 
 
“Love me or hate me, that is the question.
If you love me then thank you!
If you hate me then fuck you!”
Lady Sovereign – Love me or Hate me

Minden olyan dologgal szeretek foglalkozni, aminek köze van az informatikához. Jó zene mellett szívesen dolgozok, kedvenceim közé tartozik deadmau5, Armin Van Buuren…
Itt, az egyesületnél a weboldal tökéletesítésével, karbantartásával foglalkozom legfőképp.

Projektek: —

 

Fehér GáborFehér Gábor

34 éves, szabadságot, kreativitást és mozgást kedvelő ember vagyok.
Szabadidőmben bringázni, fotózni, kajakozni, túrázni szeretek elsősorban, a városi “sportok” közül pedig főleg a szaunázásban, kávézásban, teázásban, sütizésben van a legtöbb gyakorlatom. 🙂
Szeretem a vízpartot, legyen akár sós, akár édes; Richard Bach Illúziók és Hipnózis c. könyvei nagy sikert arattak nálam, imádom a napsütést, a nyári szelet és vihart, labdázni a vízben, a lángost; a coachingot és az ezzel járó mindenféle felfedezést. 🙂
Arra vágyom, hogy felszabaduló energiáink és kreativitásunk segítségével olyan világot teremtsünk, mely boldog, szabad életet biztosít önmagunknak és mások számára egyaránt.
Hiszek abban, hogy mindenben képesek vagyunk változtatni kellő hittel és támogatással. Abban, hogy ez mindenki számára lehetséges.
 
 
Sólyom BeatrixSólyom Beatrix
Pályázatíró, projektmenedzser

“Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra” — Weöres Sándor
“Ne halj meg a barátaidért! Élj értük!” — Fairy Tail

 
 
Vadgazda mérnökként végeztem, szenvedélyem a természet, a vidéki élet és a sport. Jelenleg pályázatíró és projektmenedzser szerepet töltök be az egyesületnél.
 
 
Major BeátaMajor Beáta
Pályázatíró, projektmenedzser
 
A PTE-n végeztem geográfusként terület- és településfejlesztés szakirányon. Fontosnak tartom a vidékfejlesztést, hiszen az elmaradott területeknek segítség kell a pályázatírás terén. Jelenleg projektmenedzserként dolgozom a Nagymadár terület- és vidékfejlesztési irodában.
 
 
Veszprémi PatríciaVeszprémi Patrícia
Pályázatíró, angol tanár
 
„Annyi mindent kell még tanulnom ebben az életben.” (Solymi)
 
 
Az ELTE angol nyelv és irodalom — filmtörténet és filmelmélet szakán végeztem. Tapasztalatot szereztem angol nyelvoktatás, filmkritika-írás, filmfesztivál-tudósítás, videók, filmek, interjúk készítésében, különböző stílusú, témájú szövegek, reality show-k fordításában.
Érdeklődésem a sporttól, a zenén, irodalmon, történelmen keresztül, az utazásig, más kultúrák megismeréséig, nyelvek tanulásáig terjed.
Az egyesületnél végzett feladataim: nemzetközi koordinátor, önkéntesség szervező (EVS), a pályázatok, projektek tervezése és kivitelezése, nemzetközi pályázati vizek monitorozása, és csapatunk angoltudásának fejlesztése.

Hozzászólások itt: “Munkatársaink

 • október 16, 2014 16:13
  Permalink

  Kiváló csapatuk van!
  Én csóró pestiként, csak irigyelni tudom a “vidék” messze magasabb emberi-erkölcsi színvonalát.
  Két és fél évtized nonprofit menedzseri tapasztalata alapján ez csak álmom lehet, hiszen a főváros nonprofit életét széttaposta a pártpolitika mocska.
  Sok sikert.
  menyus

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük