Munkatársaink

Gyertyánági Endre
Ügyvezető elnök, projektkoordinátor

„Have you ever held a truly personal desire?”

Magyar nyelv és irodalom-történelem-szociológia szakos tanár, ELTE, MBA üzleti menedzsment, European Business School Private College of Economics Schloss Reichartshausen, Samling projektmenedzser képzés, angol és német nyelvtudás, 5 év szakmai gyakorlat Skóciában, Máltán, Németországban és Ausztriában

2002 óta több mint 50 projektet kivitelezett sikeresen a vidék- és területfejlesztés, képzés, távmunka, társadalmi innováció, hálózatépítés, a megújuló energia, az önkormányzati és civil szektor fejlesztése, a határon átnyúló és nemzetközi projektek területén.

 

Pankó Evelin
Okleveles jogász, kommunikációs manager

Budapesten szereztem jogász mesterdiplomát és közgazdasági érettségit, Amerikában cserediák voltam, emellett a milánói UNIMI egyetemen is tanultam, valamint Velencében gyakorlatoztam.

A 2021-ben megalakult Mozaik Kör alapító tagja vagyok, amely Magyarország új, oktatási intézményeken átívelő önszerveződő diákközössége.

Közel 4 éve foglalkozom a jog mellett marketinggel, amely a kreatív szövegírást és a kommunikációs/marketing stratégiák kidolgozását foglalja magában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük