Varga Judit újévi üzenete

Tárgy: Ilyen volt az évem, és várom az újat Veletek

„Drága Barátom!

Szeretném Veled megosztani, hogy mennyi jó dolog történt velem idén.

De kezdhetném sorolni az árnyas oldalt is, mint például, hogy a cég, amelyiknél dolgoztam kivonult Magyarországról, és munkanélküli lettem. Ugyanakkor a flow-ban élek, hiszek a gondviselésben, hiszek a magamban, és elengedtem a ragaszkodást a fix munkához, fix barátokhoz, és azóta folyamatosan jönnek a megkeresések, érdekes munkák, régi-új barátok az életembe.

2014-ben Kánya Kinga újdonsült barátommal elindítottuk a KimeNŐ-t,amely nek küldetése, hogy a nők kiteljesedett életet tudjanak élni és hétköznapjaik részévé váljon önmagukra fordított minőségi idő. A kimeNŐ szolgáltatásai támogatják a nőket a belső értékeik feltárásában, a céljaik eléréséhez szükséges erőforrásaik mozgósításában.
Fantasztikus társadalmi vállalkozóvá válni, ha már sikerrel elvégeztem idén a University of Pennsylvania Social Enterpreneurship kurzusát. Ajánlom mindenkinek a Coursera on line angol nyelvű neves egyetemek által indított kurzusait!

kimeno kartya Kinga Judit

 

Személyes felkérésre elkezdtem civil szervezetek fejlesztésén dolgozni. Nagyon jól esik a bizalom, amely a civil szervezetek vezetőitől  felém érkezik.
A Messzelátó Egyesület a gyermekem, amely számtalan nagyszabású programot szervez több száz önkéntessel. Idén több mint 1000 ember látogatott el valamelyik fenntarthatósági programunkra, és két fantasztikus terméket fejlesztettünk ki, a zöldség-kártyát, és a kikelő képeslapot, amelyetelküdhetsz, elültethetsz és virágok nyilnak belőle. 
Köszönet a Messzelátó őrangyalainak, akikkel idén megkaptuk a Glamour magazin Women of the year, Év hősnői díjat: Tündének, Katinak, Nórának.
Kikelo kepeslap

Mindezekhez a sikerekhez sokat segített egy nagy hatású könyv, Eckhard Tolle: Most hatalma Ebből a könyvből vett idézettel kívánok Neked elengedésben teli, töltekező, megújulást 2015-ben!

„Bármit is tartalmaz a jelen pillanat, fogadd el, mintha magad választottad volna azt! Mindig vele működj, s ne ellene! Tedd barátoddá ésszövetségeseddé, ne pedig az ellenségeddé! Csodálatosan át fogja ez alakítani az egész életedet.” 
„A megadás nem gyöngeség. Hatalmas erő van benne!”

Jó évünk lesz! Ugye? Oszd meg te is Velem!

Szeretettel: J.”

Névjegy Levente Huszár

Webmester, kedvenc zenei producer: deadmau5

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük